(Her-)ontdek Midden-Groningen gratis! Het is er klaar voor!

De naam Midden-Groningen is nieuw maar het mooie is gebleven. Dat hadden we in het weekend van 21 en 22 april graag aan zo’n 150 inwoners per bus, en met een geweldige reisgids, laten zien. Die trips hebben we helaas moeten annuleren, de deelnemers en de betrokken ondernemers hebben we per mail geinformeerd. We gaan kijken of we later dit jaar iets soortgelijks kunnen aanbieden!

Voor de mensen die niet meekonden: We gaan kijken of we jullie op een leuke manier meer moois in Midden-Groningen kunnen laten zien!

=====
Kortom, tijd om gezellig de nieuwe gemeente opnieuw te leren kennen. Op kosten van Marketing Midden-Groningen, het vroegere VVV!
Geef je nu op voor een busreis door het mooie Midden-Groningen en ontdek de plekjes die je vergeten was. Met nieuwe gezichten en oude bekenden.
Kom je al jaren langs plekken als de Fraeylemaborg, Knuppelpad, Adriaan Tripbos, Heemtuin, Aletta Jacobs en zo voorts?

Dit weekend krijg je een unieke kans! Vanuit een bus, met een bevlogen reisleider zie je dingen opeens met heel andere ogen.
Marketing Midden-Groningen promoot Midden-Groningen op niet commerciële basis en voor ons is het belangrijk dat we veel kunnen laten zien over al die mooie plekken en momenten. En dat is het mooiste als mensen als jij iets laten zien op jouw tijdlijn op facebook of instagram, twitter of via je weblog of vlog.
Daarom bieden we deze reis eenmalig GRATIS aan voor 100 mensen. Yep, zelfs de lunch is gratis!

Wil je mee? Schrijf je dan in via de mail of bel woensdag 18 april (06- 110 24 772) tussen 11:00 en 15:00 uur.

Wat doen jullie met de persoonlijke informatie?

We vragen je mailadres zodat we je deelname kunnen bevestigen en je telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken in het geval er iets op het laatste moment verandert. Eind april wordt het verwijderd van de server.

Je kunt je aanmelden via deze mail-link:
Mail voor je deelname aan de gratis bustour! (publiek@marketingmiddengroningen.nl
Geef dan op wie je bent, (als je meerdere mensen opgeeft: Wie zijn de anderen?), in welke plaats je woont, je telefoonnummer en wanneer je wil opstappen:

  • Zaterdag 21 april om 10:30 uur in Slochteren
  • Zondag 22 april om 10:30 uur in Muntendam
  • Zondag 22 april om 10:30 uur in Hoogezand

We moeten vanuit de nieuwe privacy regels heel nauwkeurig en voorzichtig zijn. Deelname betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden zoals:
– Jij, of een minderjarige waar jij verantwoordelijk voor bent, kunnen te zien zijn en blijven op foto’s en video’s die gebruikt worden voor of door Marketing Midden-Groningen en je medereizigers.
Je mailadres en telefoonnuumer worden alleen gebruikt voor deze reis en daarna weer verwijderd. Meer lezen?
De uitgebreide voorwaarden vind je op deze pagina.