Dag van het Park: Midden-Groningen gaat genieten!

De jaarlijkse Dag van het Park in Hoogezand is uitgebreid met evenementen door de hele gemeente. Onder de overkoepelende naam MitSummer Events worden in juni drie buitenevenementen voor jong en oud georganiseerd. De aftrap was op 3 juni aan het Schildmeer in Steendam met de Dag van het Meer. Op 10 juni volgde de Heemtuin in Muntendam met de Dag van de Natuur. Tot slot vindt op 24 juni de vertrouwde Dag van het Park plaats in het Gorechtpark in Hoogezand.

De evenementen bieden elk een programma vol optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. Tijdens de Dag van het Meer bij en op het Schildmeer speelt het water natuurlijk een belangrijke rol. Maak kennis met diverse watersporten. De prachtige tuin van de Heemtuin speelt de hoofdrol tijdens de Dag van de Natuur. De Dag van het Park biedt als vanouds veel spektakel en een groot podium met onder andere een optreden van Wat Aans!, de inmiddels bekende Groningse rappers.

MitSummer Events wordt georganiseerd door de gemeente Midden-Groningen, Kielzog Theater en Kwartier Zorg & Welzijn met medewerking van vele lokale organisaties en verenigingen. De gratis toegankelijke evenementen starten om 13.00 uur en duren tot circa 17.00 uur.

Meer informatie over precieze locaties, deelnemende organisaties, activiteiten en het laatste nieuws is te vinden op MitSummer Events en Gemeente Midden-Groningen.