Disclaimer

Indien u meent rechten te hebben op onderdelen van deze website wordt u vriendelijk veraocht dit zo spoedig mogelijk, en met onderbouwing, aan ons te melden zodat wij uw claim kunnen controleren en de content verwijderen.
Wij hebben alle mogelijke zorg gedaan om foto’s en andere informatie in eigen beheer te ontwikkelen of in goed overleg met de eigenaar van het materiaal te plaatsen.

Voor wat betreft de merknaam en logo “VVV”: VVV Slochteren is tot 31-12-2017 deelnemer aan de landelijke VVV formule. Door de verandering van lokatie en dienstverlening (te weinig openingsuren, geen verkoop van VVV bonnen) loopt deze samenwerking ten einde en gaan we verder als Marketing Midden-Groningen.

Gelukkig zijn wij mensen en maken we fouten!
Wij krijgen vaak foto’s per mail, via facebook of via de website binnen en het eigendomsrecht is helaas vaak niet zichtbaar.

Ons eigen materiaal mag, indien u de herkomst vermeld (© VVV Midden-Groningen), gebruikt worden ter promotie van Midden-Groningen.

Op deze site is, al dan niet tegen vergoeding, gebruik gemaakt van foto’s van:

  • Wilco van der Laan  stelt als professioneel fotograaf zijn foto’s niet beschikbaar voor verdere verspreiding zonder overleg vooraf.
  • Foto’s van JohnPeter Elverding zijn zonder verder overleg maar onder voorbehoud van naamsvermelding (© Elverdesign) door anderen te gebruiken.