———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Art Carnivale X; op nieuw Avontuur!

juli 20 @ 00:00 - juli 22 @ 00:00

Al weer tien jaar Art Carnivale, dat wordt een feest om niet te missen! Art Carnivale laat bijzondere momenten uit de afgelopen jaren herleven en kijkt tegelijk vooruit naar unieke ontwikkelingen die op stapel staan: kom en beleef deze zomer het ultieme ‘nu’ tussen verleden en toekomst.

Familiefestival

Art Carnivale is één van de meest opvallende ‘voel-je goed’ festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en alle leeftijden! Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wat te beleven. Een nieuw element dit jaar is het ‘groene plein’ met presentaties van kleinschalige, duurzame en ambachtelijke initiatieven uit de regio.

Wat begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een opvallende groep samenwerkende creatieven is uitgegroeid tot (boven) regionaal feest van herkenning voor een steeds grotere groep van vaak even bijzondere bezoekers. Art Carnivale is een echt familiefestival: het evenement is niet aan leeftijd of culturele achtergrond gebonden. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt een haast ondenkbare ervaring voor wie op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

Naast het elk jaar weer verrassende, en soms bijna overvolle, programma is Festival Art Carnivale vooral de plek om de drukte van alledag even te vergeten en samen te genieten van al het moois dat deze drie dagen lang voorbij komt …

Reserveer

Pak dus snel je agenda en reserveer het weekend van 20, 21 en 22 juli 2018 alvast voor jezelf en Art Carnivale, want het wordt eigenlijk pas echt zomer in je hoofd als je Art Carnivale X hebt meegemaakt!

 

Gegevens

Begin:
juli 20 @ 00:00
Einde:
juli 22 @ 00:00
Evenement Categorie:

Locatie

Strandpark Schildmeer
Roegeweg / Damsterweg
Schildwolde, 9629 PA
Website:
www.artcarnivale.nl

Organisator

Collectief De Draad