———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Combi Noord

juni 23

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 24 juni 2018

Combi Noord is een jaarlijkse wedstrijdenreeks voor jeugdzeilers uit de vier noordelijke provincies. Elk jaar wordt op vier verschillende locaties gevaren. Eenmaal in de twee jaar komt de grote groep jeugdzeilers ook naar het Schildmeer.

Aan de Combi Noord doen honderd jeugdzeilers mee in de zeilklassen Optimist, Splash en Laser. Een enkele keer, als het in het schema past van de Flitsklasse, varen er ook Flitsen mee. De wedstrijdleiding is verantwoordelijk voor het uitzetten van een optimale wedstrijdbaan op het Schildmeer.

Combi Noord is voor jeugdzeilers een uitgelezen mogelijkheid eens verder te kijken dan het eigen meer. Voor beginnende zeilers is de Combi Noord een waar feest, voor de wat gevorderde en wat ambitieuzere zeilers is het een prima gelegenheid zich te meten met de regionale top.

De zeilwedstrijden zijn vanaf de terrassen aan het water bij de verschillende horecagelegenheden aan het Schildmeer te zien.

Stichting Jeugdwedstrijdzeilen

Combi Noord wordt georganiseerd door Stichting Jeugdwedstrijdzeilen, die zich bezighoudt met talentontwikkeling in Noord-Nederland. Door trainingen en wedstrijden wordt getracht jeugdzeilers naar de top te helpen.

Gegevens

Datum:
juni 23
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zeilvereniging Schildmeer
Roegeweg 3A
Steendam, 9629 PA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.zeilverenigingschildmeer.nl