———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Midsommar Markt

juni 23 @ 11:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 11:00am, repeating until 24 juni 2018

An event every day that begins at 11:00am, repeating until 24 juni 2018

Om de langste dag van het jaar te vieren wordt op Landgoed Fraeylemaborg voor het eerst een Midsommar Markt georganiseerd. Oorspronkelijk komt de midzomer viering voort uit de zomerzonnewende. Vooral in Zweden en Finland is de Midsommar, samen met kerst, het grootste feest van het jaar.

Tijdens de Midsommar Markt geniet je van een diversiteit aan Scandinavische producten. Van lifestyle en heerlijke lekkernijen, tot ambachten en reizen. Alle deelnemers van de Midsommar Markt zijn standhouders met echte Scandinavische waren en ambachten.

Naast heerlijk struinen over de Midsommar Markt zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Een midsommarviering is pas compleet met het opzetten van de meiboom onder begeleiding van muziek en dans. Voor kinderen is er een leuk programma. Volwassenen kunnen lezingen en workshops bijwonen of gewoon heerlijk genieten van alle Scandinavische lekkernijen.

Stichting Scandinavië Beleven

De Midsommar Markt wordt georganiseerd door Stichting Scandinavië Beleven. Deze stichting heeft tot doel om de Scandinavische beleving van de cultuur, tradities en ambachten te delen met het grote publiek door het organiseren van evenementen en activiteiten. Achter de stichting zitten de voormalige organisatoren van het evenement de Zweedse kerstmarkt.

Details

  • Entree Midsommar Markt en museum: € 5,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis
  • Meer informatie vind je op Midsommar Markt.

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
11:00 - 18:00

Locatie

Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0598-421568
Website:
www.fraeylemaborg.nl