———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening Ommetje Westerse Molen

mei 25 @ 13:15 - 17:00

Het Ommetje Westerse Molen van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen (MSMOG) wordt vrijdag 25 mei om 13.30 officieel geopend bij de Galerie Waarkunst, Hoofdweg 1 in ’t Waar door mevrouw Laura Broekhuizen-Smit, loco-burgemeester van de gemeente Oldambt en de heer Geert Jan ten Brink, dijkgraaf van het waterschap Hunze en Aa’s.

De Molenstichting wil met dit ommetje haar doelstelling voor het behoud van haar molens als cultureel erfgoed onder de aandacht brengen van een breed publiek.

Door samenwerking met Galerie Waarkunst in ’t Waar, Fruitbedrijf Bosschaart in Noordbroek, de Nederlandse Hervormde Kerk in Nieuw-Scheemda en Routebureau Groningen kunnen mensen kennis nemen wat de regio te bieden heeft. De folder ‘Ommetje Westerse Molen’ is te downloaden via www.msmog.nl

Het programma start met een aantal toespraken bij Galerie Waarkunst. Daarna loopt men het ommetje van circa 7 km onder begeleiding van een gids en doet men de vier ‘stationnetjes’ aan. Rond 16.00 uur zal de afsluiting zijn.

 

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
13:15 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.msmog.nl

Locatie

Galerie Waarkunst
Hoofdweg 1
't Waar, 9942 PA
+ Google Maps