Gratis mee met de bus door Midden-Groningen? Wanneer, wat moeten we er voor doen?

CONCEPT – niet voor publicatie

Zaterdag 21 april vertrekt een historische bus vanuit Slochteren met daarin zo’n 50 nieuwe inwoners van Midden-Groningen. Zondag 22 april vertrekken twee bussen: Een vanuit Hoogezand en een uit Muntendam. Vertrek is zo rond 10:30 en rond 15:30 zijn we weer terug bij de opstapplek.

Iedereen is nieuwe inwoner van Midden-Groningen, ook al woon je al 80 jaar in b.v Slochteren of Sappemeer. Die nieuwe, grote gemeente is voor veel inwoners niet zo bekend en wij als voormalig VVV willen onze “eigen toeristen” laten zien wat er voor moois te zien is!

De eerste drie bustochten zijn voor onze rekening!

Zowel de bus als de lunch!Maar we weten dat in 2018 niet veel meer écht voor niets is en dat geldt ook voor deze bustochten. In ruil voor een paar uren genieten van je eigen gemeente vragen we je om foto’s en je ervaring te delen op jouw eigen social media en die van Marketing Midden-Groningen. We gaan de hashtag #MooiMiddenGroningen gebruiken zodat heel veel mensen een keer willen zien waarom wij zo blij zijn in dat “hoge Noorden”.

Aanmelden kan via onderstaand informatieformulier.
Als je geen social media hebt dan lezen we graag hoe jij denkt dat je ons toch kan helpen om Midden-Groningen op de kaart te zetten! LET OP: Maximaal twee personen per aanmelding!

Wij kiezen dan de deelnemers uit waarbij we wel rekening houden met “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Een paar dagen na het versturen van je mail lees je dan of je mee kunt of niet!

Ik schrijf me in voor de mailinglijst en voor de bustochten van Marketing Midden-Groningen!

* is verplicht veld. Niet complete velden leiden tot niet kunnen deelnemen!

Opstapplaats
Wat gaan we doen met deze gegevens?
Allereerst om je te laten weten of je mee kunt met een van deze drie reizen. Daarna zullen we het heel af en toe gebruiken om je te iets te vertellen over andere akties van Marketing Midden-Groningen. Wat we niet gaan doen is je spammen met aanbiedingen of vragen of je lid wilt worden. In elke mail staat een unsubscribe link waarmee je meteen van deze lijst wordt uitgeschreven. Deze data worden opgeslagen bij Mailchimp in de USA.