Lidmaatschap 2018

Marketing Midden-Groningen is een vereniging die voor en met de leden werkt aan versterking van het toerisme, recreatie en cultuur in deze jonge gemeente met lange historie en cultuur.

Om effectief te kunnen werken aan grotere projecten is het van belang dat de betrokkenheid van alle geledingen zichtbaar is. Enerzijds door het betalen van lidmaatschapsgeld, anderzijds door mee te werken in bijvoorbeeld een bestuursfunctie of tijdelijk voor een specifiek project.

Kosten

Sociaal-Culturele Organisaties en mini-bedrijfjes: € 10 exclusief BTW,  € 12,10 inclusief BTW

Voor overige bedrijven:

    • Omzet < € 25.000: € 25,00 euro exclusief BTW
    • Grotere bedrijven: € 100,00 exclusief BTW
    • Sponsoren vanaf € 50,00 exclusief BTW (bedrijven niet direct betrokken bij toerisme)

Lid worden

Aanmelden is eenvoudig: financieel@marketingmiddengroningen.nl met daarin de bedrijfsnaam, je naam en contactgegevens met daarbij een korte omschrijving van je bedrijf en het type lidmaatschap.

Organisaties uit aangrenzende gemeenten kunnen lid worden van de vereniging Marketing Midden-Groningen.  Dat geldt ook voor winkels in Midden-Groningen. Zij kunnen dan meedoen aan de meeste acties van de vereniging en worden op deze site vermeld.

Voor de zomer 2018 plant Marketing Midden-Groningen een aantal workshops, diverse folders en routes, wordt gewerkt aan een literair toeristisch magazine en worden in samenwerking met het Nationaal Busmuseum een aantal ritten georganiseerd.