Voorwaarden busreizen 21 en 22 april

Marketing Midden-Groningen is een niet commerciele vereniging die werkt aan de promotie van Midden-Groningen op gebied van toerisme, recreatie, natuur en cultuur. Van oorsprong waren we een VVV-organisatie.

Zaterdag 21 en zondag 22 april organiseren we een aantal bustochten door Midden-Groningen. Deze trips, inclusief een lunch, worden je gratis aangeboden, en we hopen dat je daarvoor dan wat mnooie foto’s, teksten of video’s online zet. Of gebruikt in een spreekbeurt of om je familie uit het westen te olaten zien wat voor een mooie gemeente dit is. Als we dat doen voor bijna alle leeftijden wordt iedereen blij.

Privacy wet AVG

Eind mei zijn er allerlei nieuwe regels over privacy. Of je nu een multinational bent of de bakker op de hoek, elke organisatie krijgt er mee te maken. Daarom maken we duidelijk wat we met de gegevens doen en wat je rechten en plichten zijn.

Voorwaarden kosteloze deelname

Voorwaarden voor kosteloze deelname aan de bustochten door Midden-Groningen op 21 en 22 april 2018:

  • Inschrijver moet inwoner zijn van Midden-Groningen of een buurgemeente/li>
  • Minimum leeftijd inschrijver: 18 jaar; minimum leeftijd tweede deelnemer: 13 jaar
  • Per inschrijving maximaal twee personen
  • Inschrijver en deelnemer willen Midden-Groningen actief promoten door te posten op social media of op een andere manier met de vermelding #mooimiddengroningen
  • Beeld- en portrechtrecht

  • Deelnemers gaan akkoord dat hun foto’s en beelden rechtenvrij kunnen worden gebruikt op de sites van Marketing Midden-Groningen, in de pers en op social media
  • Deelnemers gaan akkoord dat hun gezichten voor kunnen komen op foto’s en video’s van of in pers, TV, via Facebook, Instagram, Twitter en andere social media-kanalen
  • LET OP: Inschrijvers gaan akkoord dat zij deze goedkeuring op legale wijze kunnen aangaan voor de ingeschreven tweede deelnemer indien jonger is dan 18 jaar!
  • Aansprakelijkheid: eenieder is aansprakelijk voor zijn eigen risico!
Privacy

Posts, video’s en foto’s kunnen regelmatig opnieuw gebruikt worden in een van de kanalen van Marketing Midden-Groningen. Deelname aan de bustocht impliceert dat alle mogelijke rechten aan Marketing Midden-Groningen worden overgedragen en achteraf geen rechten kunnen worden geclaimd. In bijzondere gevallen kan Marketing Midden-Groningen gevraagd worden om posts en beeldmateriaal te verwijderen. Gehoorgeven aan dat verzoek is op geen enkele manier verplicht.

Dataopslag

De bestanden en links worden opgeslagen op een van de servers of dataopslagdiensten voor of van Marketing Midden-Groningen binnen of buiten de EU (met name servers van Facebook, Instagram, Twitter en Youtube). Deze data wordt gebruikt voor het zichtbaar maken van de toeristische mogelijkheden van Midden-Groningen. Voor zover er sprake is van geplaatste informatie op social media, regionale en landelijke media of op een van de sites van Marketing Midden-Groningen kan deze informatie herleid worden naar de plaatser of andere deelnemers.

Nogmaals, deelnemen aan deze gratis reis betekent dat je aanwezigheid en gezicht gepubliceerd kunnen worden. De inschrijver is verantwoordelijk voor de rechten en plichten rondom deelnemende minderjarigen!

Deelnemers informatie wordt opgeslagen op de servers van MailChimp in de USA en wordt eind april gewist. De info wordt niet verkocht of gedeeld met anderen.