Natuurcamping Wildemansheerd

 

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd ligt tegen het mooie natuurgebied ’t Roegwold aan, met het Schildmeer op steenworp afstand (2 km). Ideaal om heerlijk tot rust te komen, bijvoorbeeld in één van de vakantiehuizen. Al wandelend of fietsend in de buurt? Maak dan gerust gebruik van het Rustpunt.

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

De camping telt vijftien plekken. Het gevarieerde terrein ligt midden in het weidse land als een groene oase. Rondom de boerderij ligt een landschappelijke tuin en wandelbos. Op veel plekken geniet je van het uitzicht op het landschap. Je kampeert privé in een gedeelte van het bos, gezellig op een veldje of in de boomgaard. Met mooie houtwallen waar ’s avonds best een muisje of een egel te voorschijn kan komen. En wanneer we het geluk hebben van een mooie zonovergoten dag, dan is de zonsondergang bij de boomgaard vanuit de luie stoel te bewonderen. Genieten dus. Geschikt voor tenten, caravans en campers tot zeven meter. Zeer geschikt voor fietskampeerders. Ruime recreatieschuur met kookgelegenheid.

Vakantiehuis

Chalet Wildemansheerd is een modern houten vakantiehuis dat vier personen kan herbergen. Er is veel eigen ruimte omheen met een veranda, een grasveld en vrij zicht over de weilanden. Het heeft een eigen oprit en parkeerplaats. Het vakantiehuis is compleet uitgerust met een wasmachine, wasdroger, afwasmachine en TV. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming.

Rustpunt Wildemansheerd

Rustpunt Wildemansheerd is een mooie plek bij onze vijver waar je heerlijk kunt relaxen en uitkijken over de landerijen. Een rustpunt is een zelfbediendingsplek voor koffie, thee en wat lekker er bij. Genieten dus.

Meer informatie vind je op Wildemansheerd.