———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van het Meer

juni 3 @ 13:00 - 17:00

De jaarlijkse Dag van het Park in Hoogezand krijgt uitbreiding door de hele gemeente. Onder de overkoepelende naam MitSummer Events worden in juni drie buitenevenementen voor jong en oud georganiseerd. De aftrap is op 3 juni aan het Schildmeer in Steendam met de Dag van het Meer. Op 10 juni volgt de Heemtuin in Muntendam met de Dag van de Natuur. Tot slot vindt op 24 juni het vertrouwde Dag van het Park plaats in het Gorechtpark in Hoogezand.

De gratis toegankelijke evenementen bieden elk een programma vol optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. Tijdens de Dag van het Meer bij en op het Schildmeer speelt het water natuurlijk een belangrijke rol. Maak kennis met diverse watersporten.

MitSummer Events wordt georganiseerd door de gemeente Midden-Groningen, Kielzog Theater en Kwartier Zorg & Welzijn met medewerking van vele lokale organisaties en verenigingen. Meer informatie over precieze locaties, deelnemende organisaties, activiteiten en het laatste nieuws vind je op MitSummer Events.

 

 

Gegevens

Datum:
juni 3
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.mitsummerevents.nl/

Locatie

Schildmeer Steendam
Roegeweg
Steendam, 9629 PA
+ Google Maps