———

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerprogramma Doe Museum

juli 21 @ 11:00 - september 2 @ 17:00

Workshop airbrush, kunstroven en duurzaam knutselen in het Doe Museum deze zomer

In de zomervakantie organiseert het Doe Museum verschillende activiteiten. Zo zijn er kunstroven die kinderen kunnen helpen oplossen. Tijdens een rit op pluche pony’s kunnen de kinderen hints verzamelen om het mysterie te ontrafelen. Ook kunnen er workshops worden gevolgd in de nieuwe activiteit airbrush. Dit is een verfpistool dat werkt op lucht, samen met de milieuvriendelijke verf kun je een prachtig duurzaam kunstwerk maken. Daarnaast is het mogelijk om te gaan knutselen met duurzame materialen zoals hennepvezel, lijm van aardappelzetmeel, kalkverf en gerecycled karton.

De exposities in het Doe Museum van dit moment zijn: Meer dan een selfi van Saskia Wagenvoort, een foto expositie waarbij bezoekers aan de Doe tafel gaan knutselen om vervolgens in de fotostudio een top selfie te maken. Spinbarg, 10 films over volksverhalen. Catawiki Offline met prachtig werk van onder andere Warhol, Picasso, Karel Appel, David Hockney, Margot Brekelmans en Chagall. Bij al deze werken is een tekenopdracht voor twaalfplussers gemaakt. 200 Greatest Paintings met prints van de beroemdste schilderijen ter wereld. Een verrassende Lego-expositie en photocollographies van Van Gogh. Speurtochten voor jonge en oudere kinderen maken het aanbod compleet.

Het Doe Museum is tijdens de zomervakantie alle dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur.

De extra activiteiten zijn gratis voor bezoekers van het Doe Museum, voor de airbrush workshop en het knutselen worden alleen materiaalkosten gevraagd van €6 en €5. Opgeven voor de activiteiten kan via de website.

 

Gegevens

Begin:
juli 21 @ 11:00
Einde:
september 2 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.doemuseum.nl/zomerprogramma-2018

Locatie

Doe Museum
Transportweg 5
Veendam, 9645 KZ Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Doe Museum
Website:
www.doemuseum.nl

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.